marți, februarie 22, 2005

T.C.M. - IV TCM

Teme pentru licenţă!
Bafta la examenul de TCM
Pe aici..
Studentul 10
Studentul 9
Studentul 8
Studentul 7
Studentul 6
Studentul 5
Studentul 4
Studentul 3
Studentul 2
Studentul 1
După referate
Tot studenţilor de TCM...
Studenţi de TCM
Anunţ pentru TCM-işti!
Mi-am cam neglijat studenţii!
Ajutor pentru TCM-işti!
Cel mai puternic motordiesel din lume
Portofoliul pentru evaluare la disciplina TCM.

14 comentarii:

Anonim spunea...

Domnule profesor vreau sa va intreb in legatura cu PROIECTUL .Adaosurile de prelucrare si dimensiunile intermediare trebuie facute pe toate tronsoanele arborelui?
Am o idee in legatura cu examenul de T.c.M,ce-ati zice de un examen pe blog?
As mai avea o intrebare referitoare la referatul despre prelucrari prin aschiere.Finisarea rotilor dintate cu scule din diamant si nitrura cubica de bor este un procedeu performant?

Mircea Lobonțiu spunea...

1. Adaosurile de prelucrare se vor face pentru toate tronsoanele arborelui. Vei dedea ca nu e o porblema mare. Unele calcule pe un tronson se vor extinde pe alte tronsoane.
2. As fi foarte bucuros sa pot realiza cel putin o parte din examen pe blog. Poate sa fie postate toate referatele si studentii sa le comenteze si sa dea note. Minunat! Putem discuta!
3. Finisarile cu scule din diaman si nitrura cubica de bor sunt procedee performante! Inainte ..ca imi place!!

Anonim spunea...

Domnule profesor referatul legat de motorul DIESEL pare foarte interesant.As vrea sa va rog sa facem si noi unele vizite in unele fabrici .Sunt constient ca atunci cand iesim din facultate suntem "Bota".
Noi in fac. invatam unele procedee
care sunt demult invechite.Am putea organiza unele vizete chiar si in alte judete si de ce nu chiar peste granita!
La final va urez succes in ceea ce faceti si continuati sa fiti tot un NEREZONABIL PROFESOR.

aiureli.ro spunea...

Metoda algebrica de rezolvare a lanturilor de dimensiuni, sau "Lazarescu" se mai numeste si metoda directa?

Mircea Lobonțiu spunea...

Pentru muresan d.: Da! La metoda Lazarescu!

aiureli.ro spunea...

Auzi metoda de finisare a suprafetelor...prin ecruisare! e super interesant dar nu merge pentru referat, pt. ca nu-i metoda de aschiere...:(.

aiureli.ro spunea...

Referatul meu o sa contina "metoda strunjirii cu diamant". Vreau sa va intreb daca pot sa abordez si influenta structurii metalului prelucrat asupra rugozitatii piesei finite, sau trebuie sa ne legam strict de aschierea metalului(regimuri de aschiere, scule, etc.).

Mircea Lobonțiu spunea...

Pentru muresan d.:
Strunjirea cu diamant e tema pentru referat. Atentie la datele despre scula, regimuri de aschiere, karat!?
Ecruisarea! O permit daca e ste referat trasnet! Daca nu, mai bine sa se stea acasa! Totusi, incearca careva? Ar fi fain!

DAP spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
DAP spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
DAP spunea...

Buna ziua d-le profesor, permiteti-mi sa va deranjez prin a va roga,daca avtei timp, sa aruncati o privire peste blogu meu. Este, deoancamdata, foarte "subtire", dar sper ca in saptamana ce urmeaza sa mi-l imbogatesc substantial.
Cu respect: TOANCA IONUT (TCM IV)
P.S. adresa mea de blog este: www.dapdesigntzoanca.blogspot.com

DAP spunea...

Va deranjez iar, cu permisiunea d-voastra, lasundma sa va felicit in cel mai "nererezonabil" mod spunandu-va ca: sunteti cel mai bun profesor pe care l-am intalnit pana la ora actuala, pt. faptul ca ati reusit sa starniti in noi toti un interes nebun, dar tot o data benefic, pt. blog. Fa multumesc inca o data, si pt. intalnirea de azi si de ieri de la scoala care a fost reusita, dupa parerea mea!

DAP spunea...

Buna ziua d-le profesor. Am o mare rugaminte, va rog frumos dak stitzi ceva soft pt a-mi posta pe blog fisirele de tip .avi, .wmv sau alta extensie pt clipuri video. Am mare nevoie, k am niste clipuri si vreaneparat sa le postezi pe unul dintre blogurile mele. Va multumesc antcipat !!!---Toanca Ionut an IV TCM ---

DAP spunea...

Buna seara d-le profesor, asi dori, dak doritzi binentzeles, sa va uitatzi peste noile mele bloguri , intrand aici la http://www.3dmaxwork.blogspot.com/, de unde putetzi accesa domeniul "supersportcar max dap", unde vetzi gasi multe modele realizate de mine, si nu numai
. Va multzumesc pt intzelegerea acordata. Toate cele bune