duminică, iulie 14, 2013

TCM 2003 ...dupa 10 ani!



Iată câțiva din absolvenții de TCM de acum 10 ani: proiectanţi CAD și CAM, manageri de procese, coordonatori sisteme de transport, directori de departamente, directori generali! Sunt absolvenţi ce urmeză să se mai dezvolte, care urmează să mai evolueze!
Cu toții sunt contributori competitivi la dezvoltarea tehnologică a economiei! Tare mi-aș fi dorit să treacă pe aici și colegii profesori de la Facultatea de Litere să își dea seama ce mare "involuţie" și "incultură" este ingineria asta, care constă în "două șuruburi și un ciocan" și nu în vânzarea de "idei mărețe" care te urcă pe culmile dezvoltării. Cu toţii au fost angajaţi și se dezvoltă performant. Nu au fost respinşi ...la "titularizare" cu note ....incredibil de mici,... pe posturile lor de ingineri, după ce au luat o licență.
Dacă inginerilor li se cere să ştie bine limba română, o limbă străină, utilizarea calculatoarelor, CAD, CAM şi altele, cred că ar trebui ca oamenii de litere să înveţe că şuruburile nu au nimic de a face cu ciocanul. Cu ciocanul se bat...cuiele, iar şurubul se înfiletează cu cheia. 
.............................................................................................................
Însă ...atât ciocanul, cât şi cheia ...se pot folosi şi pentru ....descuiat minţile! Hehehehehe! :)

PS: Atât ciocanele cât şi cheile sunt de mai multe feluri! Şi în inginerie există clasificări!