duminică, decembrie 01, 2013

Un nou Doctor in Inginerie

Ciprian Melian și-a finaliat teza cu tema CERCETĂRI PRIVIND CALITATEA GRAVĂRII CU LASER PE SUPRAFEŢE DE STICLĂ. A fost o teza cu cercetări foarte interesante. Am coordonat această teză în cotutelă cu profesorii Florin Breabăn și Pascal Deprez de la Universite d'Artois, în scopul atribuirii unei diplome duble de doctorat: una din partea Unversității Tehnice din Cluj-Napoca și una din parte Universite dÁrtois. Este o realizare deosebit de importantă pentru mai multe persoane implicate în acest proiect internațional de doctorat.
.....................................................................
...și acestea sunt aspecte care imi permit să fiu plin de bucurie!
Profesorul Florin Breabăn își prezintă alocuțiunea privitoare la teza de doctorat.

 Profesorul Pascal Deprez  își prezintă alocuțiunea privitoare la teza de doctorat.
 Cei trei conducători de doctorat în cotutelă „îmbrăcăm” proaspătul doctor cu veșmintele onorante ale unui Doctor în Inginerie Mecanică
 Alocuțiunea proaspătului doctor inginer Ciprian Florin Melian.
 Ciprian este felicitat de domnul profesor dr. ing. Alexandru Nichici, care a venit de la Timișoara la acest eveniment. Unii din membrii comisiei de evaluare au fost doctoranzii domniei sale....tot în domeniul laserilor.
 Noi, cei trei conducători în cotutelă, împreună cu Ciprian Melian. Un rezultat important, care va schimba mult viziunea asupra doctoratelor internaționale.
Ciprian, împreună cu soția și ...viitorul „doctor”! :)