luni, aprilie 21, 2008

Tot la ADISS


Foştii mei studenţi, care lucrează la ADISS s-au strâns în jurul Mariei Pop! Sunt sigur că "nimic nu este întâmplător"! Cred că avem aici o echipă care poate însemna mult!! .....mai ales pentru viitor!

Eu la ADISS



După câteva vorbe despre dezvoltarea tehnologică şi nevoia de ingineri performanţi mi-am făcut şi eu o poză cu Cornel Raţ...., bineînţeles după ce mi-a amintit de vremea când umblam în Tico!

Complexul Tehnologic ADISS





Miercuri, 16 aprilie 2008 s-a petrecut ceremonia "primei lopeţi" pentru punerea temeliei a ceea ce în aproximativ 18 luni va deveni COMPLEXUL TEHNOLOGIC ADISS din localitatea Tăuţii Măgherăuş, la o aruncătură de băţ de Baia Mare.
Promotor al dezvoltării tehnologice, ADISS nu a aşteptat Fonduri Structurale! Nerăbdarea este prea mare! Echipamentele pentru tratarea apelor uzate şi Autovidanjele cerute pe piaţa în dezvoltare trebuie concepute, dezvoltate, fabricate, experimentate, modernizate etc. Aici se vor petrece multe din aceste etape!
Cornel Raţ, preşedintele Consiliului de Administraţie al firmei, "Primarele" de Tăuţi şi Eniko Dancoş deschid ceremonia!

ADISS...SUCCES!