joi, decembrie 28, 2006

Zestre pentru Europa - capsula timpului

De mai multe zile am "ochit" proiectul Zestre pentru Europa - Capsula Timpului! Furat de timp, cu multimea de lucruri mai marunte sau mai importante, am lasat timpul sa se scurga (rau am facut) în defavoarea acestui proiect! Am mai avut câteva incurcaturi si cu noua versiune de Blogger.....
Încep cu lansarea invitatiei şi pe blogul meu, cu speranţa că cei apropiaţi mie vor incerca să lase urme si ei intr-un asemenea proiect!
La prima vedere nici nu stiu ce aş putea introduce în Capsula Timpului? Poate revista-blog Atlantis de Nord a studentilor mei de la Inginerie si Management, sau blogul doctoranzilor, sau micul muzeu virtual al tehnicii realizat de studentii mei de la Inginerie Mecanica si Inginerie Industrială, sau poate studenţii şi foştii studenţi rămaşi în lumea blogging-ului?
Mi-ar placea sa organizăm un blogger-party, în "buricul târgului", aşa o adunare plănuită şi care să se şi întâmple.....sa ne cunoaştem, să ne fotografiem, să facem un blog al bloggerilor din oraş, să ne stim cei care suntem....si aşa să intrăm în Capsula Timpului!
Mai văd! Poate mai vin ceva propuneri!
Până atunci vă prezint:
Învitatie de participare la Proiectul Zestre pentru Europa – Capsula Timpului

Proiectul Zestre pentru Europa – Capsula Timpului se deruleaza intre 6 decembrie 2006 - 5 ianuarie 2007.

Pentru a participa, va rugam sa urmati acesti pasi:

  1. Publicati aceasta invitatie pe blog, impreuna cu linkul spre blogul unde ati citit-o: Am gasit invitatia pe blogul: TIMSOFT
  2. Scrieti una sau mai multe insemnari surprinzand momente trecute, dar si asteptari - sub forma de text, imagini, clipuri audio / video.
  3. Incercati sa culegeti marturii similare de la alte persoane din jur, care nu au bloguri - scriind cate o insemnare pentru fiecare.
  4. Convingeti cat mai multi cunoscuti sa-si deschida blog, pornind chiar cu acest proiect - scrieti o insemnare cu linkurile spre blogurile deschise.
  5. Adaugati tag-ul Technorati capsulaTimpului, la fiecare insemnare legata de proiect:<a href="http://www.technorati.com/tag/capsulatimpului" rel="tag">CapsulaTimpului</a>
  6. Urmariti aparitia insemnarilor in statisticile publicate pe blogurile initiatorilor si pe blogul central Capsula Timpului.

Va multumim si succes!

Initiatori:

Carmen Holotescu, Alina Hodovanu, Adrian Cristea & Cristi Manafu

Tag Tehnorati: