vineri, mai 06, 2005

Tot studentilor de TCM...

Am stat o săptămâna in expectativa. Am căutat să nu intervin cu nimic. Din punctul meu de vedere nu s-a întâmplat nimic. Prea putine schimbari la faţă....
Unii se întreaba ce s-a întâmplat, alţii aşteaptă intervenţia mea ....atmosferă grea,....încărcată,....după frumoasa întâlnire cu Gabriela şi mai ales după efectele realizate de această întâlnire.
Speram intr-o evoluţie radicală! Aproape nimic! Au fost sărbătorile! Toţi şi-au dorit puţină linişte. Era normal! Unii nu şi-au permis aşa ceva! Nu are nici o importanţă! Viaţa trebuie să meargă înainte, chiar dacă cineva pierde trenul....Lucrul acesta trebuie să-l învăţaţi!
Studenţii mei de TCM, â sunteţi nişte oameni minunaţi, indiferent de cât aţi făcut fiecare! În fiecare din voi există o coardă sensibilă, de care nimeni nu are voie să îşi bată joc!
Unii aţi pus pe blog referatul! Felicitări ! Sunt trei obiective atinse: referatul propriuzis, cunoaştere în blogging şi intrare în blogosferă! Rămâne să faceţi prezentarea! O sa fie bine! Interesant! Nu s-a mai petrecut aşa ceva nici o data! Eu am emoţii pentru voi! Îmi doresc să fie o reuşită!
Cei care nu aţi pus referatul pe blog puteti sa o faceti până în ultimul moment. Nu s-a închis nici o prăvălie!
Dar cu toţii uitaţi că trebuie să faceţi comentarii de specialitate! Şi în această direcţie nu aţi făcut nimic încă! Mai este timp!
Cei care nu aţi pus referatul pe blog o ă vă prezentaţi lucrările la modul clasic: lucrări tehnoredactate, prezentare cu ajutorul retroproiectorului sau a videoproiectorului.
Toţi veţi izbândi!
În rest fiţi liniştiţi, sunt pe aici prin preajmă, .....nu scăpaţi de mine atât de uşor!
Şi aveţi mare grijă de blogurile voastre individuale! Sunt niste copii mici de care trebuie să aveţi grijă.....

STUDENŢI DE TCM

Marţi 10 mai şi miercuri 11 mai 2005 se va desfăşura activitatea de evaluare a referatelor.
Cei care au referatul pe blog, vor face prezentarea referatului de pe blog, în faţa colegilor, utilizând videoproiectorul, conectat la Internet.
Recomand ca fiecare student sa puna minimum 5 întrebări colegilor. Răspunsurile vor fi publicate pe blog şi susţinute la prezentare.
Cei care nu au prezentat referatul pe blog, îl vor prezenta pe document scris, tehnoredactat şi se va face prezentarea acestuia în faţa colegilor utilizând retroproiectorul sau videoproiectorul.
Durata unei prezentări : 4 minute.
Totodată reamintesc că se apropie termenul scadent pentru finalizarea lucrării de elaborare a tehnologiei unei piese.