duminică, mai 25, 2008

Alt Seminar



După cele două manifestări organizate la Izvoare, s-a petrecut Seminarul Internaţional de la Băiuţ unde au fost prezenţi şi colegii de la Campus 02. Această manifestare care este la prima ediţie va trebui să devină consacrată în timp! ...o să vedem în care TIMP!

Laleaua

Am peste 20.000 vizitatori!
Laleaua cu roua din zori de zi.........este pentru toţi cei ce se bucură de frumuseţea ei!

Focul


...şi focul de tabără al Conferinţei!

Cu domnul profesor Jula

Cu minunatul domn profesor Jula, povestind despre păţanii ale vieţilor noastre din generaţii diferite!

Cu PD

Cu PD (profesorul POP DUMITRU), depănând amintiri din perioada când îi eram student!

La Seminar


În cadrul Seminarului Naţional de Organe de Maşini, am prezentat "Experimentul ADISS" , sau "Cum am pregătit şapte studenţi pentru firma ADISS". Tema este interesantă şi vizează pregătirea orientată pentru piaţă a studenţilor în inginerie. Colegii din ţară mi-ai transmis felicitări pentru acest experiment, iar de la unii am primit îndemnul de a scrie despre el.
Poate o să o fac! O... timpule!

Imagini de la Conferinta


Profesorul Haas, de la Campus 02, îşi prezintă lucrarea. A susţinut şi cursuri studenţilor mei, în cadrul programului Erasmus. Este un practician în domeniul aşchierii metalelor.
La masă sunt eu, în calitate de Chairman..., mediind lucrările conferinţei!

Doctorandul meu


Vlad Diciuc, doctorandul meu, îşi prezintă lucrarea...o parte din ceea ce va fi teza!

Managerii Conferintei si Seminarului

Alături de Rector şi de subsemnatul, sunt cei doi manageri ai celor două manifestări: prof. dr. ing. Radu Coteţiu şi prof. dr. ing. Nicolae Ungureanu! Au fosr evenimente deosebite şi minunate! Felicitări!

Conferinta si Seminar


În perioada 21-23 Mai 2008 s-au petrecut "The International Conference of the Carpathian Euro-Region Specialists in Industrial Systems", 7th Edition, Baia Mare, Romania şi al XXVIII-lea Seminar Naţional de Organe de Maşini "Ioan Draghici" SNOM'08. Organizatori: Universitatea de Nord din Baia Mare, Facultatea de Inginerie, Catedra de Sisteme Industriale şi Management Tehnologic
Evenimentele s-au petrecut în paralel. Au fost foarte multe cadre didactice universitare din ţară şi din străinătate. Ne-am reîntîlnit vechi colegi şi prieteni. Ne-am întîlnit generaţii diferite. Schimbarea se produce cu evidenţă din ce în ce mai profundă.
Mai sus, Rectorul nostru, prof. dr. ing. Dan Călin Peter, deschide lucrările celor două evenimente, cares e petrec în Staţiunea Izvoare.