vineri, august 04, 2006

Noutati Tech

Iată că încep sa fie clarificate anumite concepte!
Este definit conceptul de Platformă Tehnologică, şi asta e foarte bine! Este clarificat faptul că "Rolul de conducător al unei platforme tehnologice este detinut de industrie".
Platformele tehnologice au fost definite de Uniunea Europeana! Nu mai avem ce inventa, după bunul nostru plac!
Există şi în România Grupuri interesate de Platformele Tehnologice !
Acest aspect e superinteresant pentru toti cei care au convingerea ca România trebuie să se orienteze şi spre tehnologie, nu doar pe turism si agricultura, cum....mulţi ar dori!

Şi dacă tot suntem la vesti interesante, "Ministerul Educaţiei şi Cercetării – Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiinţifică anunţă declanşarea competiţiei pentru Programul de stimulare a cercetării, dezvoltării şi inovării – IMPACT aprobat prin HG nr. 918/2006. "
Interesant pentru cei care isi vor sacrifica luna august pentru finalizarea drafturilor detaliate cu schiţele de proiect!!!Sau poate că în mod intenţionat.....

Institutul European de Tehnologie, ....cu oponenţa multora, cred că va lua naştere! Iar ca noutate: France to build a European Institute of Technology in Paris!

Oare, noi românii...suntem departe?

marți, august 01, 2006

RoBloggers Survey

Poate ca a venit vremea sa fie studiat blogging-ul în Romania, ca fenomen cu implicaţii mari în structura valorilor.
Când presa a realizat un asemenea studiu, am refuzat să dau răspunsuri!
Nu cred in presă! E prea atotştiutoare! Le stie pe toate! Le "joaca" pe toate! Numai ea ştie cu adevarat cum şi-a câştigat puterea!
Bloggerii? Cei mai liberi şi puternici formatori de opinie libera! Multidimensional, interdisciplinar, transdisciplinar, uman, special, cu caracteristici specifice....poate chiar cu har!
E normal ca presei să îi fie teamă! Cred ca are şi de ce!

"Chestionar pentru bloggeri"

.....da clic pe această adresa şi completează un chestionar pentru cei care sunt cu adevarat bloggeri!