joi, ianuarie 12, 2006

Promisiune

Vlad D. a plecat in Germania, la o documentare si acumulare de cunoştinţe in domeniul Sistemelor de Fabricaţie Virtuale. Mulţi din ţara se vor intreba la ce este nevoie de aşa ceva? În urma cu 15 ani unii mă intrebau de ce avem nevoie de calculatoare si de ce trebuie să învăţăm utilizarea acestora. După 15 ani, au văzut de ce! Sper sa nu treacă 15 ani ca să perceapaă la ce foloseşte fabricaţia virtuală sau modelarea virtuală a sistemelor de fabricaţie.
Vlad mi-a promis ca va crea pe blogul lui un portofoliu de activităţi prin care trece!
Să vedem dacă se ţine de cuvint!
Să vedem cine lasă urme că ii viziteaza insemnarile!

luni, ianuarie 09, 2006

Nu neglijati "Nu se poate!!"

În ultima vreme nu prea am intervenit pe blogul Studenţii mei de TCM, care, exceptând o zi a facut parte continuă din "Nerezonabilul Profesor". Mureşan, deţinutul in facultate, a pus de multă vreme un post care nu a fost comentat de nimeni! Si asta nu se poate! Sau daca a fost vizionat postul "Nu se poate!!" şi ar fi făcut clic pe cei trei termeni care ar trebui sa deschidă ochii unui inginer şi ar fi avut şi puţină răbdare.......si ar fi fost colegi adevăraţi,cel puţin i-ar fi multumit pentru stradania de a le fi oferit un exemplu de high-tech în aşchierea metalelor. Mai ales că este vorba de un videopost. Aceasta o spun şi pentru faptul ca la ora actuala vlogurile, sau videoblogurile încep sa devină cool în blogosferă. Şi voi nu sunteţi prea departe!

În consecinţă, la examen urmează câte o întrebare de 11 m, din ceea ce se vede pe acolo! Până în prezent am formulat 7 intrebari! Oare sunt suficiente? :)

duminică, ianuarie 08, 2006

Noutati!

Dragii mei studenţi!
Am primit noutăţi de la Sandvik Coromant! Noutăţile sunt de ultimul an!
Free - pentru consultare, utilizare la proiect, licenta!