luni, ianuarie 09, 2006

Nu neglijati "Nu se poate!!"

În ultima vreme nu prea am intervenit pe blogul Studenţii mei de TCM, care, exceptând o zi a facut parte continuă din "Nerezonabilul Profesor". Mureşan, deţinutul in facultate, a pus de multă vreme un post care nu a fost comentat de nimeni! Si asta nu se poate! Sau daca a fost vizionat postul "Nu se poate!!" şi ar fi făcut clic pe cei trei termeni care ar trebui sa deschidă ochii unui inginer şi ar fi avut şi puţină răbdare.......si ar fi fost colegi adevăraţi,cel puţin i-ar fi multumit pentru stradania de a le fi oferit un exemplu de high-tech în aşchierea metalelor. Mai ales că este vorba de un videopost. Aceasta o spun şi pentru faptul ca la ora actuala vlogurile, sau videoblogurile încep sa devină cool în blogosferă. Şi voi nu sunteţi prea departe!

În consecinţă, la examen urmează câte o întrebare de 11 m, din ceea ce se vede pe acolo! Până în prezent am formulat 7 intrebari! Oare sunt suficiente? :)

Un comentariu:

muresan d spunea...

Eu zic sa vedeti cati studenti aveti pe lista cu prezenta si exact atatea intrebari de 11 m sa formulati, pt ca vrem sa intram toti in examen!!!!!!! (daca la asta va refereati cu cele 7 intrebari).
Chiar ma gandeam oare ce intrebari se pot pune.... sper sa nu fie ceva de genul:"Cate spire avea filetul din filmuletul 1?", "Cate rotatii a executat piesa pana la finish?" sau... cine stie ce altceva...:).
Acum avem motive sa fim cu ochii-n patru la tot ce se intampla acolo.