marți, februarie 22, 2005

MANAGEMENTUL CERCETĂRII PROIECTĂRII

Studentul în locul profesorului
Studentul in locul profesorului
Inovaţia şi managementul!
Ceva pentru Mg III!
Tema pentru seminar la Mg_C_P
Poate că din întâmplare...
Portofoliu de evaluare pentru Managementul Cercetării

7 comentarii:

Maria si Cezar spunea...

Evrika!...cred...la www.scoalaelitelor.ro/bono sunt cateva idei despre gandirea laterala a lui Bono. Weekend placut!

Laura spunea...

Dl.profesor,as vrea sa va intreb daca reteaua rds,prin avantajele oferite clientilor(la grupul de 10 persoane reduce costul de la 9$ la 4.5$)reprezinta un aspect inovativ?

mirra spunea...

domnule profesor, in sfarsit ati mai scris cate ceva pe blog1nu, nu va critic, stati linistit. vroiam doar sa va intreb daca este adevarat ca pe noi astia de la mg ne mai amanati cu referatele pana pe 26 mai?! ar fi minunat. multumesc anticipat, mira lobontiu

mirra spunea...

Cum ia nastere o paradigma...
Un grup de oameni de stiinta au pus intr-o cusca cinci maimute si in mijlocul custii o scara, iar deasupra scarii o legatura de banane. Cand o maimuta se urca pe scara sa ia banane, oamenii de stiinta aruncau o galeata cu apa rece pe celelalte care ramaneau jos. Dupa ceva timp, cand o maimuta incerca sa urce scarile, celelalte nu o lasau sa urce. Dupa mai mult timp nici o maimuta nu se mai suia pe scara, in ciuda tentatiei bananelor. Atunci oamenii de stiinta au inlocuit o maimuta. Primul lucru pe care l-a facut aceasta a fost sa se urce pe scara, dar a fost trasa inapoi de celelalte si batuta.
Dupa cateva batai nici un membru al noului grup nu se mai urca pe scara. A fost inlocuita o a doua maimuta si s-a intamplat acelasi lucru. Prima maimuta inlocuita a participat cu entuziasm la baterea novicelui. Un al treilea a fost schimbat si lucrurile s-au repetat. Al patrulea si in fine al cincilea au fost schimbati.

In final, oamenii de stiinta au ramas cu cinci mainute care, desi nu primisera niciodata o baie cu apa rece, continuau
sa loveasca maimutele care incercau sa ajunga la banane. Daca ar fi fost posibil ca
maimutele sa fie intrebate de ce ii bateau
pe cei care incercau sa se catere pe scara, raspunsul ar fi
fost "Nu stim. Lucrurile intotdeauna au fost asa aici..."

Iti suna cunoscut?
mirra lobontiu(paradigma)

Cristina spunea...

Se pare ca a luat sfarsit acest semestru si desi la inceput nu ma gandeam ca o sa imi placa la cursul dumneavoastra, acuma simt ca imi lipseste. A fost o experienta ,poate pot spune chiar unica in facultate, pt ca dupa cum stiti nu suntem blagosloviti cu profi asa de nerezonabili ca si dumneavoastra. Eu ma consider ca fac parte dintre cele cateva procente de studenti care au ramas cu ceva dupa acest curs. Si asta o spun dar nu ma refer neaparat la materia predata, da am un cd, dar mai mult de atat am ramas cu o experienta de viata care inseamna mult pt mine.
O vacanta frumoasa.

Mircea Lobontiu spunea...

Mirra!
Paradigma ta putea fi luata de pe www.krelia.ro, sau de pe www.hanulancutei.ro. Sa stii ca este corect ca intotdeauna sa mentionezi de unde ai luat o informatie, mai ales cind esti pe net, sau sa faci un link inspre origine.

Cristina!
Multumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le adresezi, dar eu mai sunt inca pe aici, pe aproape!

mirra spunea...

lume, lume! am shi eu un blog. inka e in constructzie...dar ma bukur ca am inceput sa ma dezmortzesc! adresa d blog e
http://mirradonnabusy.blogspot.com
cineva mi-a sugerat titlul. oare cine?!