miercuri, aprilie 13, 2005

Inovatia si managementul!

Mai zilele trecute discutam cu unul din prietenii mei despre faptul că inovarea tehnologică este foarte importantă în dezvoltarea unei firme si că ar fi oportun ca dezvoltarea economică regională să se bazeze pe direcţii strategice de dezvoltare tehnologică ca şi activitate şi pe direcţii strategice de dezvoltare tehnologică prin care tehnologia devine resursă.
Problema dezvoltării pe bază tehnologice inovative nu e o noutate! Recomand studenţilor mei de Managementul Firmei încă o dată să mai arunce ochii pe Wall-Street ( e în limba română), nu vă fie teama! Profesorul Clayton Christensen de la Harvard Business School afirmă că firmele "sunt condamnate daca managerii nu pot fi convinsi sa se gandeasca intr-un alt fel la inovatie"
Atentie la importanţa inovaţiei tehnologice în managementul firmei. Cred ca din articol voi selecta două întrebări pentru examen. Ar putea cineva să le previzioneze? Aştept.......nu provincia! Aştept studenţii mei de Mg.III !
Iar dacă totuşi se plictiseşte careva, nu aveti decât să vă delectaţi puţin pe Kudica!


Un comentariu:

Laura spunea...

dl. profesor, as vrea sa va spun ca am aruncat o privire pe wall street, si m-am si abonat. mi-au trimis niste articole despre leii noi si astept si alte articole. in plus, m-am uitat si pe kudica, dar nu din plictiseala.
o zi buna.