miercuri, iulie 13, 2005

Teme pentru licenta

Cred că Studenţii mei de TCM ar trebui să primească temele pentru lucrarea de licenţă. Aşa că mă hărnicesc şi anunţ "TREI" teme. Poate se anunţă amatori, acum înainte de finalul practicii!

1. ASPECTE TRIBOLOGICE ŞI DE PRECIZIE LA TEHNOLOGIILE DE PRELUCRARE PRIN AŞCHIERE PE MAŞINI UNELTE CU COMANDĂ NUMERICĂ ŞI CENTRE DE PRELUCRARE.

2. ASPECTE PRIVIND OPTIMIZAREA PROCESELOR DE PRELUCRARE PRIN AŞCHIERE PE MAŞINI UNELTE CU COMANDĂ NUMERICĂ ŞI CENTRE DE PRELUCRARE.

3. STUDIUL PRELUCRABILITĂŢII PRIN AŞCHIERE A OŢELURILOR MANGANOASE. SOLUŢII TEHNOLOGICE.

Ce ofer?
Muncă! Incercări! Căutări! Ceartă! Shut uri în f...! Între 10-12 ore de muncă pe zi (majoritar intelectuală)!
Cine intră, are doar două soluţii: a.) obţinerea unei note mari la susţinerea lucrării de licenţă (pe picioarele lui proprii); b.) nu va fi respins de o comisie..., ci de coordonator, adică... de mine!
Apropo! Toate temele presupun colaborarea cu firme din mediul economic al municipiului Baia Mare.
Intră cine crede că poate rezista!
Şi... să nu îmi cereţi decît ceea ce credeţi că meritaţi!
Înscrierile se fac la "Comments" ....!!!!

5 comentarii:

melian ciprian spunea...

Interesant zic eu...

muresan d spunea...

Ma inscriu la tema 1: ASPECTE TRIBOLOGICE ŞI DE PRECIZIE LA TEHNOLOGIILE DE PRELUCRARE PRIN AŞCHIERE PE MAŞINI UNELTE CU COMANDĂ NUMERICĂ ŞI CENTRE DE PRELUCRARE.

raul ghiran spunea...

poate pentru cei care nu au fost la examen.... dar pot sa va intreb????daca ne alegem o lucrare o sa faceti la fel ca la examem...adica dupa ce o sa terminam lucrarea ok o sa ne demonstrati printr-o intrebare ca nu am facut de fapt nimic?nu credeti ca suntem oameni si gresim?" Sunt conştient de faptul că pe zi ce trece ştiu tot mai puţine. Deci mai am multe de învăţat! Pe parcursul vieţii, am început să accept ideea că sunt un om al extremelor. Întotdeauna, de la mine au primit "bătaie" doar cei apropiaţi şi puternici, care aveau şanse să urce prin cunoaştere! Mă conduc după ideea: "Trebuie să fii crud, pentru a fi bun!"
Si chiar daca o sa va supere ceea ce am zis ....tot spre binele meu va fi...
si legat de fratii Terhes... sa stiti ca am avut interviu la Cluj pentre practica de 3 luni la TENRIS-SILCOTUB si am fost acceptat....fara (nota 5)

Muffa spunea...

Ma inscriu si eu la randu-mi.Mi-as alege ca tema de licenta tema nr.2:ASPECTE PRIVIND OPTIMIZAREA PROCESELOR DE PRELUCRARE PRIN ASCHIERE PE MASINI UNELTE CU COMANDA NUMERICA SI CENTRE DE PRELUCRARE!!!
....doar daca ma primiti sub aripa dumneavoastra!

muresan d spunea...

Iuhuuu!!!!!!! Ia uite ca nu sunt unicul "dastept" care si-a ales tema aici, pe blog... Bravo Muffa! Ne ajutam, nu?!... ca doar de aia suntem asociati...