duminică, martie 20, 2005

Cel mai puternic motor diesel din lume

Wartsila-Sulzer RTA96-C este astăzi cel mai puternic motor diesel şi cel mai eficient generator din lume. Pozele au fost realizate la firma AIOI Works of Japon Diesel United , Ltd, care a construit primul motor de asemenea performanţe. Ar fi interesant să analizaţi cu răbdare toate pozele de la adresa la care este link-ul. Aştept puncte de vedere! Poate chiar la primul curs!
Şi toate acestea presupun tehnologie, management tehnologic, organizare, planificare. Adică tot ceea ce ar trebui să stie inginerii şi managerii de proces!



8 comentarii:

Muffa spunea...

Mult prea incredibil.Fata de Dacia lui batranu cu 54 cp....Pana la 7780 cp...(puncte multe)

Anonim spunea...

adevarul este ca omul poate face lucruri ce depasesc orice imaginatie ,evident doar aparent , pentru ca orice lucru se naste in proportie de80%in mintea omului intr-o secunda...dar de cite cunostinte e nevoie sa-l realizezi?
inca odata vedem ce 'mici' suntem si ce multe trebuie sa invatam..

Anonim spunea...

Cred ca sunteti de acord cu ideea ca un asemenea motor, de asemenea dimensiuni, odata pornit produce vibratii...... Sunt tare curios cum arata sistemul de reducere a vibratiilor... poate ne spuneti la curs domnule profesor.

Mircea Lobonțiu spunea...

Oare va citi cineva, in engleza, complet, integral si analitic datele tehnice ale problemei!?
Am indoieli!!
Poate da! Poate nu!

Anonim spunea...

ma inreb cum rausesc sa rectifice un asa arbore,care este sistemul de injectie, ce fel de injectoare foloseste pentru a reusi sa pulverizeze o asa cantitate de combustibil, sistemul de pornire...

Anonim spunea...

mie nu imi raspunde nimeni?

marius spunea...

A fost un reportaj pe national geografic despre acest motor care este montat pe un vas de transport marfa,reportajul a fost super.apropo de consum cam 1000 litri pe ora."putin" nu?

marius spunea...

si opropo de arbore crezi ca il mai rectifica cineva pe ala?si la ce turatie are nu cred ca se uzeaza asa repede.daca ai vedea reportajul poate te vei convinge