luni, noiembrie 03, 2008

Instrument

Acum, cu disputele astea, privind creşterea salariilor pentru profesori....mă simt ca un "instrument" pentru realizarea capitalului politic înainte de alegeri!...şi nu vreau să fac politică! ...că în alegeri unii pierd, alţii câştigă ...şi unii aleg să piardă cât mai puţin!
Ştiam că urmează o creştere a salariului,...acum înainte de alegeri, dar ceva mai mică!
Unii, însă, şi-au amintit de noi, ...şi au propus şi au votat mai mult, ...acum, ...înainte de alegeri!
Mă întreb: "Oare de ce nu şi-a amintit nimeni de noi ...şi de Lisabona decât înainte de alegeri?"..."Oare de ce nu s-a mai aşteptat câteva luni, să treacă alegerile?"..."câţi ştiu despre Lisabona şi salariile profesorilor?"..."Oare studenţii nu trebuiau stimulaţi prin burse înaintea noastră?"
...................................................................................
...că în rest, ...chiar m-aş bucura de creşterea salarială,...dar să nu fiu "instrument"....!
...................................................................................
...că orice atitudine am avea, tot ajungem să "punem botu' ", ori într-o parte ori în cealaltă...! Şi nu trebuia să fim supuşi la o asemenea alegere!

5 comentarii:

Mircea Lobonțiu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Mircea Lobonțiu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Stii ce nu voi intelege si nici nu voi accepta vreodata? De ce trebuie sa se astepte "gesturi marete" din partea unora , aflati, vremelnic in"capul natiunii"?
Daca ei isi pot stabili, ridicand mana,"renumeratiile", indiferent de consistenta bugetului, inseamna ca functioneaza" dreptatea leului".
Probabil ca doar o lege a bugetului ,temeinic realizata ,in care calitatea muncii si performanta fiecaruia sa fie criterii esentiale si nu varsta, ar regla situatia tuturor bugetarilor.
Chestia asta cu greva in invatamant este o manevra politica;"tradarea generosilor" chiar a existat,nu?iar discipoli se gasesc oricand ,oriunde.

Anonim spunea...

am vrut sa spun _lege a salarizarii.