joi, decembrie 04, 2008

SECO





Ieri, 3 decembrie 2008, am avut la universitate o conferinţă susţinută de cei de la Secotools Romania. Au participat toţi studenţii mei din anii IV şi V. Cred că trebuie să restructurez fundamental materia la TCM şi să ma adaptez rapid la ceea ce promovează firmele specializate în scule de aşchiere.
Domnii Mocanu şi Zah au prezentat pachetul de soluţii Seco. Studenţii mei ...cei interesaţi s-au ales cu noutăţi. Bucuria mea cea mare a fost aceea când l-am vazut pe Zahu (Zah Andrei de la Secotools Romania), prezentând firma în faţa studenţilor! ...acum doi ani era si el printre cei din bancă!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Felicitari, domnule profesor, pentru ideea restructurarii cursului.Or mai si altii care sa recunoasca ,fara sa li se sugereze,ca trebuie sa faca o schimbare?

Nerezonabilul Profesor spunea...

Hehehehe! E vorba de o noua restructurare...ca una am facut-o anul acesta... experimental, dar nu mi-a ieshit cum am dorit!!!

Anonim spunea...

Hehehehe!....ce bine i sta la Zahu acol in fata clasei...acum 2 ani nici nu ne gindeam noi ...unde o sa fim azi

aiureli.ro spunea...

Felicitari Zahule ! Tare m-am bucurat cand am citit postarea asta si te-am vazut in fata studentilor! Inca o data felicitari!

Anonim spunea...

a doua oara ma surprins Zahu cu "aparitiile" lui, de cand nu am incheiat-o cu faculta toti...bravo d-le, tine-o tot asa !!! Sper caci cat de curand sa ai si tu un blog ca acesta,numai ca sa fie "www.nerezonabilulzah....". Numai bine Toanca