sâmbătă, februarie 11, 2006

Grija

Iată că se împlineşte, peste citeva zile, un an de viaţă a "Nerezonabilului Profesor"! În acea zi va trebui sa scriu ceva special şi voi ciocni cu mine însumi un pahar!
Dar astăzi scriu despre faptul că sunt destul de îngrijorat, pentru că luni, 13 februarie, este 13! Shi în 13, zi de luni, studenţii mei de TCM îşi vor susţine referatele de specialitate pentru examenul de TCM. Şi tot atunci va fi ultima rundă de preluare proiecte! Luni vor fi hotărâţi cei care vor intra în examen! Şi nu eu hotărăsc......
Astazi am avut examenul la Studii Aprofundate, Tehnologia Fabricării Roţilor Dinţate. Am avut două prezentari superbe: Petre Muj şi Marius Petruţ. Amândoi ar fi apţi pentru studii doctorale! Dar ei hotarăsc....
Tot astăzi, dar mai spre seara, a venit la mine Vlad, să îmi prezinte mai detaliat, ceea ce a lucrat la TU Clausthal. Acumularea de cunoaştere şi experienţa produc transformări vertiginoase în oameni. Imi e ciudă pe mine că nu am 25 de ani! Pe de altă parte mă bucur că reuşesc să-i dezmorţesc pe cei din jurul meu.

6 comentarii:

Bidigania spunea...

Ce tace lumea!

VLAD D. spunea...

...tace si face :)

melian ciprian spunea...

Va invit pe melycip.blogspot.com , pentru a vedea referatul meu postat pe Blog....

VLAD D. spunea...

Pentru cei ce inca au dubii asupra orei la care ne intalnim maine la sustinerea referatelor, este vorba de ora 10. A aparut si referatul meu pe blog asa ca va invita daca aveti chef, timp si interes sa-l cititi.

Mircea Lobontiu spunea...

Wow! Ce prolici studenti!

muresan d spunea...

Bafta colegilor TCM-isti! e 8.29, iar la 10 incepe distractia! Niciodata nu e tarziu pt un gand bun, asa-i?