sâmbătă, ianuarie 21, 2006

Febra sesiunii

Saptamâna care a trecut a fost saptamână de colocvii, verificări şi predări de proiecte. Starea de tensiune specifică sesiunii de examene a început să se instaureze! "Febra" sesiunii se manifestă ! Sudenţii mei de TCM, susţin colocviul la Tehnologii şi Echipamente de Asamblare. După încordarea generala, cred că ....Rămâne să văd la verificarea lucrărilor!
Pentru inceput: BAFTĂ LA EXAMENE!
În rest, pot să spun că astăzi, sâmbătă 21 ianuarie am avut ultimele cursuri la Studii Postuniversitare de Specializare în Management Tehnologic, un curs cu durata de doi ani! Cred că am avut semestrul cel mai greu din viaţa mea, dar şi plin de o mulţime de evenimente în premieră.

10 comentarii:

melian ciprian spunea...

Colegilor mei de T.C.M.,le zic BAFTA, la exanenele care au mai ramas din aceasta ultiama "stresiune"...

muresan d spunea...

Bafta si tie tinere Melian, si tuturor colegilor! Cred ca o sa ne fie dor sa ne intalnim in formula asta.

Mircea Lobontiu spunea...

Nici o problema! Cand vi se face dor, intrati pe blogul meu!!! :)

Csuk Andreea Gabriela spunea...

Bafta !!!! voua studentilor (o sa vina vremea si altora....)

VLAD D. spunea...

Bafta! si din partea mea si ne vedem in curand pe la examene...

Maryus spunea...

Domnule profesor,poate ca am lasat-o mai moale cu "blogaritul"dar oricum va urmarim din umbra.Cred ca peste vreo 9-10 luni o sa ne uitam cu placere la pozele acestea.Multa bafta din partea mea,tuturor colegilor in aceasta ultima sesiune(oficiala).:))

lauran gelu spunea...

tare greu cu examenele astea,pacat ,cand ma obisnuiesc si eu se termina facultatea.domnule profesor nu stiu de ce nu mai pot posta pe blogu meu poate ca sunt incepator dar mi-am facut altul sper sa-l vedeti http://rechinul.blogspot.com/

raul ghiran spunea...

La examenul acesta a fost OK dar sa vedem poza de la TCM oare cati si cum va fi....

afurisitu' spunea...

dragi colegi eu nu va doresc bafta la examene, ci va doresc spor la invatat ca norocul si-l face omu cu mana lui, asa ca aveti grija...

Anonim spunea...

felicitari pt blog. Sunteti un prof modern(si model) vad, incercati sa raspanditi virusul si la colegii dvs(in caz ca nu s-au "infectat" inca) :)