sâmbătă, aprilie 02, 2005

Ajutor pentru TCM-isti!

Stiu că TCM-iştii sunt dezorientaţi. dar incerc sa îi ajut. O tema foarte interesanta mi s-ar părea simularea formarii aşchiei. Oare va sări cineva răbdător, priceput, înţelept să urce în trenul meu cu această simulare? Poate fi chiar la referat. Prezintă cineva simularea la referat? Ar fi lecţia lecţiei de aşchiere. Şi poate mai aflăm ceva despre formarea aşchiei prin simularea aşchierii! Şi câte ceva de aici, sau de aici.
Dacă totuşi nu sunteţi mulţumiţi, întraţi pe Google, daţi search pentru "metal cutting + modeling" şi veţi avea de unde alege! Asta ar fi doar pentru această săptămână!

5 comentarii:

afurisitu' spunea...

Mi-ar placea sa o prezint dar nu stiu cum sa procedez, va rog sa imi spuneti ce ar fi de facut.De alfel mai am de lucru la ce mi-am propus, ce parere aveti despre subiectele la care m-am gandit eu?Si ce si cum ar mai trebui schimbat pe blogul meu?

Dan spunea...

Domnule nerezonabil profesor in primul rand imi cer scuze pt. scurta pauza pe care am luat-o dar acuma numai au venit cei de la RDS.
Este interesant ce ziceti despre simulare.Chiar ma tenteaza dar nu am de unde sa ma documentez.As avea acum nevoie de "sutul in fund" si sa-mi dati unele idei.blogul cel vechi nu mai este acti si de aceea cel nou este"www.tcm4.blogspot.com"

afurisitu' spunea...

Va rog sa va spuneti parerea despre ce am reusit sa fac pe blog, va multumesc, daca e cazu sa "fur" niste suturi in fund va rog calduros sa mi le dati.
Toate cele bune.

scorpionul spunea...

Domnule nerezonabil cu ceva sacrificii am reusit si eu in cele din urma sa fac blogul si sa postez o tentativa de referat.
Vizita-ti un scorpion pe blogul:
www.nerezonabilulscorpion.blogspot.com ;si dati-va cu parerea

Mircea Lobonțiu spunea...

Pentru toti: sunteti in tren si trenul merge pe drumul cel bun!