duminică, februarie 19, 2006

S-a incheiat sesiunea

Ieri s-a incheiat sesiunea de examene! M-a intrebat un amic: "Cum e acum, după sesiune?"
De ani de zile la fel! Adică: satisfacţii + insatisfacţii + mulţumire + nemulţumire + iluzii împlinite + deziluzii + gust dulce acrişor şi plin de parfum + gust amar + ....bineînţeles..., totul la... figurativ!
La modul general sunt multumit pentru faptul ca am reuşit să ridic standardul de performanţă, ca nivel de ofertă cunoaştere , dar şi la nivel de cerere de cunoaştere. Acest aspect a fost esenţial pentru Studenţii mei de TCM din această promoţie.
Rămân totuşi fundamentale câteva racile: a.) învaţă la nivelul a ceea ce cred ca este minima rezistenţă; b.) neglijează proiectul şi îşi dau seama prea târziu ca e mult de lucru; c.) mulţi au dorit doar să fie studenţi....şi acum când a început cererea de ingineri, nu am câţi se cer pe piaţa muncii; d.) despre cei de la studii postuniversitare, cred că de la un moment dat doresc doar o diplomă. Păcat!
Cu toate aceste greutăţi, voi merge înainte...la fel de nerezonabil!
Noutăţi: Pe ultima sută de metri lansez o nouă temă de licenţă: "Aspecte tehnologice privind recuperarea metalelor şi materialelor plastice din deşeurile echipamentelor informatice." În principiu, am discutat telefonic despre această temă cu Raul Ostinean, dar după examenul de TCM s-a grăbit să ajungă acasă! :)
Mai aştept puţin! Pe urmă ne lansăm în pregătirile pentru licenţă! Şi în această direcţie am obiective clare..., dar totodată şi dure!
În următorul semestru preiau o nouă trupă de studenţi de TCM din anul IV! Aşa că, acestora, le urez de pe acum: Bine aţi venit Studenţii mei de TCM! Staţi puţin la taifas cu cei care sunt mai bătrâni cu un an decât voi! O să aflaţi multe!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua
Le doresc celor care au incheiat unul dintre cele mai frumoase capitole a vieti "SESIUNILE" multe succese in cea ce urmeaza si multa bafta la licenta.
Si celor care vin sa nu creada ca sunteti "NEREZONABIL" si sa incerce sa faca mai multe de cat cei "MARI". Multa bafta celor "MICI"
Va Multumesc

Anonim spunea...

Desi s-au incheiat sesiunile de ceva vreme. Gluma asta prezinta exact modul prin care am reusit sa trec de sesiunea aceasta. :)


In sesiune

Dumnezeu il trimite pe Sf. Petru sa vada ce fac studentii de la diferite facultati..
se intoarce Sf. Petru si da raportul:
-studentii de la medicina invata pe rupte
-studentii de la ase invata pe rupte
-studentii de la politehnica dau petreceri, beau si se distreaza..
...dupa o vreme, Dumnezeu iar il trimite pe Sf. Petru pt aceeasi chestie..vine Sf. Petru si ii zice:
-studentii de la medicina nu stiu altceva decat sa invete..
-aia de la ase la fel
-aia de la politehnica petrec de zori..
..in sesiune iar il trimite Dumnezeu pe Petru sa verifice..
-studentii de la medicina stau treji nopti intregi ca sa invete
-aia de la ase la fel
-aia de la politehnica se roaga
Dumnezeu:
-BUN! p-astia ii trecem!

aiureli.ro spunea...

Super tare bancu'!!!! :))))))

inginerul tecemist spunea...

http://inginerasul.blogspot.com
- Said, o sa incercam sa facem, e bun bancu. :))))


Auzi altu cu studenti:

Moare un student si saracu ajunge-n iad (nu a fost prea cuminte pe lumea asta: femei ,chefuri ,iarba),.Cade intre draci si astia-l pun in iadu studentilor,ca sa vezi toate bune si frumoase viata de viata chefuri , femei ,etc zi de zi nu fa cea altceva dar el se tot gandea,ma cum e asta iadu? aici viata ,i de capu meu,nu pe lumea cealalta . Trece 1 luna , 2 luni ,nimeni nu-l intreba sa de-a vreo socoteala de ceva,nimic,trece si a 3 luna,dar intr-o zi bate la usa cineva ,studentu sare la usa ,deschide si ce sa vezi ,un draq cu o punga de cuie si un ciocan. Studentule a venit sesiunea!!!!!!

Oricum celor "MARI" BAFTA.