miercuri, decembrie 07, 2005

E-mail, Linux si Desktop

Linux şi poate, ...viaţa de după Windows!
Ce spuneţi? Oare ar putea fi posibil? Se pare că e-mail-ul, va fi "crucial" pentru viitorul sistemului de operare Linux pe desktop!
Ziarul Curentul susţine că e-mail-ul va fi cel mai important factor care va determina adoptarea sistemului de operare Linux pe desktop, conform unui nou studiu. Oare vom îndrăzni să trecem pe Linux? Eu sunt deocamdată doar pe Open Office.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Cand am descoperit Linuxul... era 'un ceva mai colturos' dar mi-a placut ca avea foarte multe optiuni, ceea ce la Windows inca nu avea.

Practic, ne-am invatat sa mancam din acelasi 'farfurie', tocmai de asta ne e greu sa renuntam la sistemul asta de operare. Parerea mea...

De asta folosesc din cand in cand Kanotix (sistem pe CD)... fratiorul lui Knopix, ca sa ma invat si cu farfuriuta asta. :)

Anonim spunea...

* -la Windows
*aceeasi farfurie

formulele pentru descifrarea mesajului anterior :)

Alyin Adryang spunea...

deci e mai greu de operat pe Linux?!după ce îmi ies din garanţie încerc şi io o partiţie,ceva,dar..care Linux se recomandă pt un începător acum cu un laptop amilo l13001,3ghz 512ram etc?

Mircea Lobonțiu spunea...

http://www.linux-magazin.ro/;
http://www.linux.ro/;
http://linux.hangar.ro/;
http://www.lug.ro/;
http://www.debian.org/index.ro.html;
http://www.ournet.md/~xguard/xguide/linuxguide.html;
http://download.rol.ro/linux/

Iata citeva adrese, doar, pe care mi-am propus sa le "batucesc marunt",...candva, ca sa urc intr-o "clasa" de viitor!

Anonim spunea...

Pentru incercari si familiarizari cu sistemul asta, ma repet un pic, dar acum si recomand Kanotix. Cerintele minime pentru rularea optima... te fac sa zambesti. Sunt chiar minime :)

Aici sunt mai multe detalii.

Anonim spunea...

linuxul in totdeauna a batut windowsul si va bate inca cativa ani grei.eu sunt utilizator de 3 ani si va spun ca e un sistem de operare foarte frumos.partea negativa este ca e mai putin cunoscut si greu de utilizat dar dupa ce ajungi sa stapanesti cateva comenzi si avand internet utilizarea linuxului devine incet incet usor de utilizat,din propriile mele experiente pot sa va spun ca merita incercat
bafta pentru cei care se gandesc sa incerce o distributie de linux

Anonim spunea...

ca si distributie, recomand SUSE
e foarte usor de folosit si are toate avantajele linux
stabilitate, etc...