miercuri, august 16, 2017

Curs Reiki Usui la Baia Mare

Dacă vă interesează Reiki tradițional (adevărat, nemodificat sau amestecat cu altceva) vă recomand să parcurgeți următoarele link-uri:

http://www.lifecoaching.com.ro/ro/reiki


https://www.youtube.com/watch?v=69tOpcjXWpg&t=7s


http://www.reikiusui.ro/


Eniko Simon este maestrul sub coordonarea căruia evoluez în domeniu. A fost invitată  să țină cursuri de gradul I și gradul II la Baia Mare. Primul curs pentru gradul I, urmat de exercițiile japoneze, a avut loc în luna mai. În luna octombrie se organizează o nouă serie de cursuri Reiki gradul I. Vă invit să participați!


Cei care au luat gradul I sunt invitați să participe la cursul pentru gradul II.


Întreaga activitate este sub egida Asociației Reiki Usui.


Programul cursului de Reiki Usui, gradul II este următorul:



20 octombrie, vineri, orele 17 - 22;21 octombrie, sâmbătă, orele 16-20;22 octombrie, duminică, orele 15-18 exercițiile japoneze gr. II.

Programul cursului de Reiki Usui, gradul I este următorul:



21 octombrie, sâmbătă, orele 10 -16;22 octombrie, duminică, orele 10 -15; 
26 octombrie, luni,  orele 17- 23, exercițiile japoneze gr. I.
În funcție de numărul participanților vom stabili locația care va fi comunicată participanților.Pentru configurarea finală a grupurilor, rog să vă manifestați intenția de participare la adresa: mircea.lobontiu@gmail.com.



Un comentariu:

Unknown spunea...

Buna ziua,
Stiti daca vine anul acesta 2019 in Baia Mare ? sau daca as putea sa gasesc un profesor adevarat de Reiki ce a invatat de la ea ce se gaseste la Baia Mare , as fi foarte interesata , daca aveti un raspuns va rog scrieti mi la adresa biancaioanacioci@yahoo.ro

va multumesc anticipat