luni, decembrie 10, 2007

Studentii mei

Apropo de postul "Studentul meu", mi s-a mai întâmplat una...zilele acestea.....
Am un seminar de specialitate la Inginerie Economică în Domeniul Mecanic.
Sunt şapte întâlniri pe semestru. La acest seminar invit manageri din Baia Mare, de pe diverse trepte ierarhice, pentru a se prezenta pe ei, firmele, să îşi prezinte viziunea managerială, să fie studenţii într-un contact cu manageri reali, să le cunoască viaţa cotidiană, relaţiile etc. Studenţii trebuie să îi analizeze, să le facă profilul managerial şi alte observaţii particulare legate de experienţa managerială practică. Cei care au participat mi-au creat o stare de bucurie, pentru că au avut ce prezenta, ce analiza, au avut puncte de vedere, au sintetizat, au încadrat...
Câtiva dintre studenţi nu au participat la aceste întâlniri pentru că ei lucrează şi au avut probleme mai importante de rezolvat! Îmi spune cineva cum ar putea trei studenţi să vorbească despre o intâlnire la care nu au participat?
Sunt deschis pentru orice solutie care nu submineaza comportamentul deontologic faţă de studenţii care au participat la întâlniri!
PS. Nu sunt împotriva muncii ca şi student, aşa cum mă interpretează unii dintre comentatori, atâta doar, că este evident că nu se poate face inginerie, trecând pe lângă porţile universităţii şi pregătindu-te patru ore pentru un examen!!!!
:) ...si pentru filologie e putzin!!!

2 comentarii:

Mircea Lobonțiu spunea...

Cand spun ca si pentru filologie e putzin, nu e nimic rautacios, este legat de faptul ca la unele discipline sunt citeva sute de schitze in curs, schitze care trebuie stiute, desenate, strucutrate, dupa reguli similare celor gramaticale.

Anonim spunea...

Bine ca ati facut observatia....eram gata gata de atac :)))


Ali