joi, noiembrie 15, 2007

Inca o teza


Astăzi, unul din colegii mei, Marius Cosma şi-a susţinut teza de doctorat. Şcoala Doctorală de Inginerie Mecanică din Universitatea de Nord începe să se mişte!
Titlul tezei „CERCETĂRI PRIVIND PROCESUL DE DETAŞARE A AŞCHIEI ŞI ASPECTE TRIBOLOGICE LA FREZAREA ÎN 3 AXE CU FREZE CILINDRO-FRONTALE CU CAP SFERIC”, a stârnit interes. Lucrarea este axată pe nevoi de cercetare specifice mediului local. Cercetările au fost efectuate la Ramira S.A. A fost minunată această realizare colaborativă şi sunt sigur că nu e prima.
Am făcut parte din comisia de evaluare a tezei de doctorat, alături de domnul profesor dr. ing. Radu Coteţiu (preşedintele comisiei), domnul profesor dr. ing. Pay Eugen (conducătorul de doctorat), domnul profesor dr. ing. Minciu Constantin şi domnul profesor dr. ing. Ghionea. Pentru mine a fost o onoare deosebită.
În continuare voi prezenta câteva imagini de la susţinerea publică a tezei de doctorat.
Având în vedere că nu a fost nimic politic, nu a fost accident, crimă, viol sau scandal public presa nu a aflat de aşa ceva.

Un comentariu:

Anonim spunea...

A fost intr-adevar o teza de doctorat foarte bine gandita si foarte bine "predata";spun asta pentru ca am inteles-o si noi...studentii :D