sâmbătă, aprilie 29, 2006

Pentru studentii mei de TCM

Dragii mei,
Inainte de Paşte am avut necazuri cu calculatorul, ...dard-discul laptopului a trebuit înlocuit. Asta înseamna ca..... ori hard-discurile Toshiba sunt slabe, ori am folosit intens calculatorul! :)
Acesta este si motivul lipsei mele de activitate pe blog.
De astazi am din nou acces pe net.
Va felicit pe toţi cei care aţi participat la sesiunea de referate pentru TCM!
Tematica si modul de prezentare a fost mult mai matur şi profesional decât a celor care au început acest mod de activitate (s-a creat un nou tip de cultura!!!)!
De asemenea, vă felicit pe toti cei care v-aţi facut un blog şi mai ales pentru faptul ca v-aţi postat acolo referatele!
Doresc sa postez cu fiecare din voi cate o imagine din timpul prezentarii referatului. Ştiţi că nu am poze cu toţi! Dar mai ştiu că unii dintre voi i-aţi pozat pe colegi. Asa că vă rog să îmi transmiteţi poze cu fiecare din voi, în special ale primilor 6 care au prezentat referatul.
Va doresc succes în pregătirea proiectelor care trebuie predate şi în finalizarea tuturor obligaţiilor de final de semestru!
Îmi pot permite să vă spun, că sunt mândru de voi şi ....îmi face impresia că aţi început structurarea unui nou tip de generatie de student la TCM în Universitatea de Nord din Baia Mare.:)

4 comentarii:

Ingerasul de la TCM spunea...

Ma bucur ca toti am facut o impresie buna la prezentarea referatelor si sper ca pe mai departe sa nu va dezamagim,sa continuati sa fiti madru de noi.

Ursu spunea...

Si eu sunt bucuros ca ati fost multumit de prezentarile noastre si apropo de proiecte nu trebuia sa cerem sau sa primim desenele pieselor.Aici cred ca tot vina noastra a cam fost.

muresan d spunea...

Bre voi chiar nu aveti ce lucra?! :) Cereti desenele pieselor?! O sa vi se cam acreasca de desenele alea pana prin decembrie! Baftoc la toti!!!

Ursu spunea...

pozele de la referat sun pe blogul meu,daca doriti sa le luati