duminică, februarie 26, 2006

Un nou semestru

Mâine, 27 februarie 2006, încep cursurile semestrului II. În acest semestru încep cursul Tehnologia Construcţiilor de Maşini, partea II-a, cu studenţii din anul IV TCM . Voi avea şi un curs nou, "Cultura Managerială", cu bobocii din anul I, specializarea Inginerie şi Management. Este un curs de iniţiere şi promovare a conceptelor de management.
Aşa că:
- Tuturor studenţilor le urez un semestru plin de rezultate, împliniri şi bucurii!
- Studenţilor mei de TCM, noua promoţie, vă urez bun venit în biblioteca mea! Totodată vă invit la o discuţie cu studenţii mei de TCM anul V, care au finalizat semestrul I! Puteţi afla multe de la ei, mai ales din cele ...adevărate....
- Studenţilor de la Inginerie şi Management, anul I, vă urez bun venit! O să încerc să vă fac un curs, cât mai interesant! Unii o sa fiţi interesaţi, alţii nu...ca pe tot locul! Importanţi sunteţi cei care veţi pune puţină sămânţă pentru anii viitori..., când o să mai creşteţi!
Unii dintre voi mă veţi înţelege de la prima ora de curs, alţii ...ceva mai târziu!

În schimb aş dori ca toţi să înţelegeţi de pe acum, că îmi doresc să ajungeţi profesionişti foarte puternici!

5 comentarii:

Mircea Lobonțiu spunea...

Multumesc Bidiganie, multumesc! Inca am incredere in studenti!Shi ma bazez pe ei! :)

aiureli.ro spunea...

"Istoria" se repeta. La fel de greu ne-am miscat si noi la inceput! Rabdare...zic eu :)). Asteptam ca lista de link-uri la "Studentii mei" sa se dubleze...asta in cazul in care vechii studenti nu vor primi peste nas un...DELETE :)).

Mircea Lobonțiu spunea...

Dani, oare nu aduni 2-3 dintre colegii tai si miine, miercuri, sau joi sa veniti la un pic de pove cu cei din anul IV? Traditia este creata din participanti! Si pina acum inca nu avem traditie! Poate e momentul ca voi sa incepeti crearea traditei!

aiureli.ro spunea...

Incercam!!! mai greu e acum sa ne adunam... da' vedem noi cum facem! Deja ma gandesc la speech...:))).

Anonim spunea...

Dom' profesor, da' de anul IV MG ati uitat cu totul...Nu e suficient ca ne ignorati pe hol... :)) In orice caz, speram sa remediati aceste deficiente cat mai curand, ca doar ne aveti la suflet, nu?
Jumate' de cuplu...