miercuri, iunie 08, 2005

Evenimente studenţeşti

Vineri, 3 iunie 2005, a fost o zi plină de evenimente studenţeşti şi academice. Unul din evenimente a fost Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti, Secţiunea Inginerie şi Management de la Facultatea de Inginerie a Universităţii de Nord. Au participat studenţi de la Inginerie Economică în Domeniul Mecanic (IEDM), Tehnologia Construcţiilor de Maşini şi invitaţi de la Managementul Firmei, specializare a Facultăţii de Ştiinţe. Au fost prezentate 13 lucrări ştiinţifice. Desfăşurarea sesiunii a fost realizată la un nivel general ridicat: prezentări în sistem multimedia, intrebări, răspunsuri, pareri, critici etc.
Participanţi (in ordine aleatoare):
Chira Vasile, Bonţiu Bianca, Sabău Daniel, Szabo Francisc, Luca Adrian, Berindan Ştefan de la IEDM, anul II;
Gligan Maria şi Farcaş Mihaela, învitaţi de la Managementul Firmei;
Farcaş Maria, Almaş Daciana, Moldovan Alina, Chirimbu Sebastian de la IEDM anul III;
Diciuc Vlad, Mureşan Daniel de la TCM anul IV.
Au fost premiaţi toţi participanţii, cu cărţi de specialitate, în funcţie de valoarea lucrărilor şi a prezentărilor. Au fost oferite premii personale, ale unor fundaţii şi firme: Premiul profesorului Năsui Vasile; Premiul Lobonţiu (oferit de mine şi soţia mea), Premiul Fundaţiei CDIMM Maramureş, Premiul Fundaţiei Universitare AISTEDA din Alba Iulia, Premiul ORGMAN din Baia Mare, Premiul Grupului PIN din Baia Mare, Premiul Bijuteriei Camelia din Baia Mare. A fost minunat faptul că am reuşit atragerea unor sponsori prin care am stimulat activitatea studenţilor cu cărţi de specialitate în valoare de 4 milioane lei.
Universitatea işi doreşte premianţii ei oficiali. Adică, un singur premiu I, un singur premiu II, un singur premiu III! Mi se pare normal! Înainte de toate le-am povestit studenţilor despre Lecţia Fluturelui. Unii dintre ei trebuie să se mai chinue sa spargă coaja, pentru a fi mai puternici, alţii cresc prin faptul că reuşesc să termine ceva ce au inceput (unii au parasit "ringul" înainte de a începe "meciul"), alţii plătesc un mic tribut comportamentului lor.....Aşa că:
Premiul I - Alina Moldovan de la IEDM III, cu lucrarea: "E-jobs, coordonate de management".
Premiul II - Sebastian Chirimbu de la IEDM III, cu lucrarea: "E-bussines, e-commerce în România";
Premiul III - Vlad Diciuc de la TCM IV, cu lucrarea: "Monitorizarea acustică a uzurii sculei în procesul de aşchiere".
Premierea acestor studenţi se va face prin grija Biroului Senatului.
Această acţiune a fost o minunată reuşită! Mă bucur!
Seara am participat la banchetul absolvenţilor de la TCM!

7 comentarii:

aiureli.ro spunea...

Ma bucur ca in urma Sesiunii de Comunicar Stiintifice ati ajuns la concluzia ca "Această acţiune a fost o minunată reuşită! Mă bucur!"...cel putin ati fost bine dispus la banchetul absolventilor de la TCM!:) a fost bine... iar pe viitor va fi mult mai bine!

Mircea Lobonțiu spunea...

Mai, dar multe aflati voi!

aiureli.ro spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
aiureli.ro spunea...

Nu stiu la ce va referiti ca am aflat! eu ma refeream la faptul ca daca totul a iesit ok la Sesiunea de Comunicari Stiintifice, atunci a fost un motiv in plus sa fiti bine dispus si la banchetul TCM-ului, avand in vedere faptul ca sesiunea s-a sfarsit cu vreo 2-3 ore inaintea chefului! that's all!

Mircea Lobonțiu spunea...

Vezu tu Dani! Reciteste commenturile de mai sus si vei vedea fisura logica prin care rezulta din afirmatiile tale ca am fost bine dispus la banchetul TCM-ului din cauza reusitei la Sesiune! Mai ales ca a aflat direct de la mine si Onix! Si stii cum e Onix! Tacere curata! Mai ales cind sunt in joc studentiii!!Hehehe!

Muffa spunea...

Felicitari pentru sesiunea d comunicari.Imi pare rau ca nu am putut "exista" si eu prin sala.Mi-am odihnit trupul masiv si muschiulos timp de o ora in acea noapte.(n-am fost la "beuta".Am fost la birou cu un rotring 0,35 in mana si cu 3 carti(ca-n basme)deschise pe langa mine.asa e si in ale cartilor."unde-i una nu-i putere la proiect si e durere.Unde-s doua...puterea creste si proiectul ia chiar 10").Pare rau de tot ca nu am putut exista printre voi.Promit insa sa aduc poze de prin Ucraina pe blog.Sa vedeti ce ati pierdut cei care nu veniti.Inca odata....bravo,Muri!Bravo!!

aiureli.ro spunea...

Vezi ca mai ai un coleg de grupa care chiar merita laude! si care pe langa faptul ca a fost acolo a obtinut si rezultate! (eu doar am fost...dar nu-mi pare rau). Bravo lui!