duminică, mai 29, 2005

Pe aici ..

Studenţii mei de TCM ar putea da putin pe aici şi vor afla câte ceva despre maşinile de frezat, sau despre ceva mai mititel, tot pentru frezat.
I-ar dacă insistaţi puţin pe aici, mai că aţi putea să vă pregătiţi examenele!
Şi mai urmează!

2 comentarii:

Muffa spunea...

Imi place ca ne tineti la curent!Cum se spune in termenii tineresti...tin sa va anunt ca "prezentati"!Singurul profestor din cei 4 ani care "prezinta"!!!sunteti "cool si strong";).Speram sa putem tine pasul cu dumneavoastra.Deja am cateva nopti pierdute pe conceptie de proiect la tcm.Sper sa merite.Vreau sa il fac "ok" pentru ca vreau sa si raman cu ceva din el.Cred ca toti colegii mei sunt de aceeasi parere.E 7:20 dimineata si sunt mandru ca am mai putut pune inca 4 pagini la proiectul de T.C.M.Pentru mine si cei de anul 4 si 5 conteaza.Pentru restul de 3,2,1 inca nu!!Vor ajunge si ei sa spuna acelasi lucru doar de prin anul 4 cand isi vor da seama ca ....4 ani inseamna ceva.Puteam sa am o masina si eu,un banut de iesit in orasel "fest",o tigara scumpa mereu in buzunar,o femeie de 5 stelute dar pe interes alaturi de mine in.....pat:))!Am ales ,fara sa-mi dau seama exact de la inceput,drumul acesta!Ce conteaza este faptul ca...poate desi nu vom ramane exact in domeniul T.C.M. in viata,vom avea o alta perceptie fata de viata!Altcumva privesti lucrurile dupa 4 ani.Oricum,party-urile ce se tin prin tara si apropiere prezinta.Va invit pe toti la festivale gen TMBASE,HOYA,PEPSI-SIGHET,48H(has);).Ce e "fain" e lasat de la D-zeu;).Tineti aproape si nu uitati:gang bang brutal ,manga zone si...va iubesc pe toti;)!!!

aiureli.ro spunea...

Lasa Muffa ca o sa rasara Soarele si pe partea noastra de lume...(lumea inginerilor)! se schimba toate...conteaza cand si cum; asta depinde doar de noi! Daca ne hotaram sa "intoarcem lumea", adica sa rasturnam Pamantul mai spre Vest :),ca acolo pleaca Soarele, atunci sigur o sa fie si la noi "vreme buna" si soare!