duminică, aprilie 22, 2007

Mass media si NordTech 2007

Zilele trecute, vuia televiziunea cu o ştire fenomenală: în judeţul Maramureş, în localitatea Coltău a fost identificat un copil subdezvoltat, înfometat de mama sa! Au fost arătate imagini crâncene, pline de durere! Este o realitate incontestabilă! Stirea este prezentă şi în publicaţia electronică "eMARAMUREŞ"! Dar, nimeni nu a îndrăznit să puncteze faptul ca acel copil şi acea mamă aparţin unei comunităţi de rromi de la marginea Coltăului şi nu comunităţii de gospodari care ţin piaţa Băii Mari, alături de alte sate, cu zarzavaturi proaspete.
"Copii crescuti printre sobolani"! Subiect dezvoltat de de Glasul Maramuresului, în numărul de sâmbătă, 21 aprilie 2007!
Avem un Preşedinte suspendat!
Alte asemenea veşti sunt caracteristice naţiunii romîne! SĂ O CREADĂ CINE VREA!
Viaţa merge înainte! Nu acestea caracterizează poporul român! Oare cine este....această a patra putere ce se joacă cu noi?
DAR ACEESTEA SUNT MARILE ŞTIRI ALE MASS-MEDIEI!
...........................................................................................................
Ieri 21 aprilie 2007 s-a desfăşurat a doua ediţie a Concursului Municipal de Informatică NORDTech 2007, concurs organizat de Clubul Rotary Baia Mare 2005 şi Universitatea de Nord din Baia Mare, Facultatea de Inginerie şi Centrul de Carieră şi Consiliere Profesională.
Alaltăieri am transmis un comunicat de presă privind această competiţie. Ne-au vizitat două televiziuni!
Mă intreb: câte televiziuni şi reprezentanţi de publicaţii ar fi sosit dacă ar fi lansat cineva o ştire de următorul fel: un profesor a fost batut "la sânge" de doi studenţi la Universitatea de Nord, sau un student a fost căzut pe nedrept la un examen de un profesor de la Universitatea de Nord....sau ceva de genul ....in curtea Universităţii de Nord un cîîne a muşcat de picior o persoană în vârstă care era sub influenţa alcoolului.....
Şi aşa nu a mare lucru să preia cineva doar un segment de ştire pe pe blogul meu!!!!:)).......
Multă mass media s-ar fi perindat pe la Universitatea de Nord, dacă s-ar fi petrecut asemenea întâmplări! Dar, asta e!
........................................................................................
Deci! Ieri s-a petrecut a doua ediţie a Concursului NordTech. Au fost prezenţi 57 de elevi performanţi din Municipiul Baia Mare. Aş spune că a participat elita tinerimii băimărene! Pe ei mă bazez când susţin conceptele de dezvoltare strategică a judeţului pe direcţia "tehnologia devine resursă". Important este să priceapă cei ce trebuie să priceapă!
Rezultatele sunt publicate! Premianţii sunt nominalizaţi!
Felicitări, dragii mei tineri!
Probabil de acum înainte o sa vă caute mass media!




Niciun comentariu: