joi, aprilie 28, 2005

Link-urile

Dupa ce am facut o trecere in revista a referatelor prezentate pe blogurile voastre dragi, am constatat că ar trebui sa va puneti la punct cu problema link-urilor. Pentru aceasta v-aş propune să vă sacrificaţi câteva minute pe Prinsea să încercaţi sa vă lamuriţi, in special care este diferenţa între o insemnare cu link-uri şi una fără link-uri.
Sunt curios câţi vor reacţiona înainte de finalul finalului la referate, pentru ca daca nu sunt făcute ca lumea, .....nu ştiu dacă pentru .....voi se mai poate .... face ceva! Şi poate atuci ...rămâmeţi singuri......pe gheaţă!!!

luni, aprilie 25, 2005

De la altii citire

Am citit o însemnare deosebit de interesantă. Evoluţia IT-ului în România, pe blogul lui Tudor Galoş, de la Poli Bucureşti. Am aflat că este un student deosebit, nu numai prin ceea ce scrie. Pe lânga recomandarea de a-i citi blogul, (cu multe probleme serioase, profesional abordate), îmi permit să preiau de la el o idee deosebită:
"Pt studenţi: învăţaţi mai ales în afara şcolii; adică învăţaţi ce înseamnă un proiect, învăţaţi să fiţi creativi, să puteţi purta o discuţie cu un client, gândiţi-vă la viitorul vostru pe termen lung."
Toţi cei care suntem actori în mediul universitar, studenţi şi cadre didactice ar trebui să ne "reformatăm" atitudinea pe criterii ce devin fundamentale pe piaţa şi care sunt foarte concis prezentate. Si când imi amintesc de studentul meu cel supărat, pentru că doar în anul V a aflat că un inginer trebuie să ştie destul de multe: AutoCAD, utilizarea calculatorului, limba engleză.........Da! Sunt vinovat că nu i-am deschis ochii cu cinci ani mai devreme!

Punctele de vedere

Punctele de vedere ale Gabrielei, privind cele petrecute la Universitatea de Nord din Baia Mare le puteţi citi pe insemnarea ei de pe blogul Gabrielia.

duminică, aprilie 24, 2005