miercuri, august 16, 2017

Curs Reiki Usui la Baia Mare

Dacă vă interesează Reiki tradițional (adevărat, nemodificat sau amestecat cu altceva) vă recomand să parcurgeți următoarele link-uri:

http://www.lifecoaching.com.ro/ro/reiki


https://www.youtube.com/watch?v=69tOpcjXWpg&t=7s


http://www.reikiusui.ro/


Eniko Simon este maestrul sub coordonarea căruia evoluez în domeniu. A fost invitată  să țină cursuri de gradul I și gradul II la Baia Mare. Primul curs pentru gradul I, urmat de exercițiile japoneze, a avut loc în luna mai. În luna octombrie se organizează o nouă serie de cursuri Reiki gradul I. Vă invit să participați!


Cei care au luat gradul I sunt invitați să participe la cursul pentru gradul II.


Întreaga activitate este sub egida Asociației Reiki Usui.


Programul cursului de Reiki Usui, gradul II este următorul:20 octombrie, vineri, orele 17 - 22;21 octombrie, sâmbătă, orele 16-20;22 octombrie, duminică, orele 15-18 exercițiile japoneze gr. II.

Programul cursului de Reiki Usui, gradul I este următorul:21 octombrie, sâmbătă, orele 10 -16;22 octombrie, duminică, orele 10 -15; 
26 octombrie, luni,  orele 17- 23, exercițiile japoneze gr. I.
În funcție de numărul participanților vom stabili locația care va fi comunicată participanților.Pentru configurarea finală a grupurilor, rog să vă manifestați intenția de participare la adresa: mircea.lobontiu@gmail.com.Revenire

Din decembrie 2016 nu am mai alimentat ” NEREZONABILU' ”. Am fost pe FB.
............................................................
Pe ”Cartea Moacelor”, alias FB, lumea socializează. Unele grupuri socializează cu adevărat. Alte grupuri cred că socializează. Adică pun poze de pe ici și colo pe unde umblă, sau sheruiesc una alta. Se tem să spună ceva, să scrie ceva.
Puțini sunt cei care emit o opinie care să genereze comentarii. Dacă e o opinie din aia existențială,...filozofică...hehehe..comentariile sunt puține...sau fără prea mult ”sâmbure”.
Asta e!
Rămân marile somități în FB! Formatorii de opinie recunoscuți, citați, televizați!
 Mai sunt cei așezați la modul profesionist pe marketing afiliat! Se scot bani frumoși din asta! Și cred că e bine! Ajută comerțul on-line.
..................................................................
Cu blogul meu...ce mai? Tre' o ţâră de lifting!
Total!
Poate chiar un ”tuning„ cu mare expertiză! Mai vedem,..că trebuie făcut ceva!😊