miercuri, februarie 14, 2018

Te invit la curs REIKI Usui Shiki Ryoho cu exercitii japoneze (Usui Reiki Ryoho)
in perioada 23-26 februarie la 2018, la Baia Mare
Eniko Simon este maestrul sub coordonarea căruia evoluăm în domeniul Reiki Usui. A fost invitată să țină cursuri de gradul I și gradul II la Baia Mare. Primele cursuri pentru gradul I și II au avut loc anul 2017. În luna februarie 2018 se organizează o nouă serie de cursuri Reiki gradul I și II. Te invit să participi și tu la acest curs.

           Eniko Simon, profesor & maestru Reiki, practica Reiki (autentic si tradițional) de 24 de ani și a participat la stagii de formare în Reiki inclusiv in Japonia. Diplomele/ Certificările în Reiki, inclusiv cele obținute în  Japonia, le puteti vizualiza la http://lifecoaching.com.ro/ro/reiki/18. În calitate de maestru și profesor Reiki Usui Shiki Ryoho este membru in The Reiki Association din UK https://www.reikiassociation.net/blog.php?user=6256&blogentry_id=367  . Înainte de înscrierea la curs, pentru a ști dacă doriți sa absolviți o școala Reiki tradiționala, vă recomand să citiți informațiile legate de Reiki de pe web www.lifecoaching.com.ro sau să vizionați filmulețul de pe https://www.youtube.com/watch?v=69tOpcjXWpg&feature=youtu.be . Informatțile de pe site se bazeaza pe o activitate de voluntariat in Reiki de 11 ani, respectiv de 5.200 ore pe beneficiari, iar cei intersați pot citi articolul “Reiki în practica medicală” pe  http://lifecoaching.com.ro/ro/reiki/14 .
Întreaga activitate este sub egida Asociației Reiki Usui http://www.reikiusui.ro/.

Programul cursului de Reiki Usui, gradul I este următorul:
24 februarie, sâmbătă, orele 10 -16;
25 februarie, duminică, orele 10 -15;
26 februarie, luni, orele 17- 21, exercițiile japoneze gr. I.

Cei care au absolvit gradul I în 2017 sunt invitați să participe la cursul pentru gradul II.. Programul cursului de Reiki Usui, gradul II (la 12 săptămâni după gr. I) este următorul:
23 februarie, vineri, orele 17 - 22;
24 februarie, sâmbătă, orele 16-20;
25 februarie, duminică, orele 15-18 exercițiile japoneze gr. II.

Costul cursului este 400 lei pentru fiecare grad (participanții primesc diplomă bilingvă și bon fiscal). Prețul de 400 lei include cursul + 4 energizări Reiki + predarea exercițiilor Reiki din Japonia (cost normal 300 lei) și manual & carte “Reiki, Universul te iubește” (40 lei), autor Simon Eniko.
Reducere: în cazul în care la același curs & data de curs participă minim 2 membri de familie, atunci fiecare membru de familie are reducere 25% = -100 lei și familia primește o singura carte Reiki.
Pentru înscriere nu este necesara plata unui avans și vă confirmăm în scris participarea în funcție de locurile disponibile în sala. Plata cursului se face în prima sau a doua zi de curs și se primește bon fiscal, iar pentru societăți și factură.
În funcție de numărul participanților vom stabili locația care va fi comunicată participanților.

Puteți transmite conținutul prezentului email colegilor sau prietenilor interesați.

Pentru configurarea finală a grupurilor, rog un răspuns de interes la adresa: mircea.lobontiu@gmail.com și telefon 0744781817