marți, februarie 28, 2006

Portofoliu

Portofoliul de evaluare pentru studenţii mei de TCM, anul IV sem.II 2006, este aici! Nu vă rămâne decât sa faceţi clic pe cuvintul aici! Vedeţi că este de altă culoare! Este valabil încă cel de anul trecut. Imi continui experimentele colaborative cu studenţii. Sper să îmi îmbunătăţesc rezultatele! Ce rezultate? Simplu: performanţele studenţilor!
Succes!

duminică, februarie 26, 2006

Un nou semestru

Mâine, 27 februarie 2006, încep cursurile semestrului II. În acest semestru încep cursul Tehnologia Construcţiilor de Maşini, partea II-a, cu studenţii din anul IV TCM . Voi avea şi un curs nou, "Cultura Managerială", cu bobocii din anul I, specializarea Inginerie şi Management. Este un curs de iniţiere şi promovare a conceptelor de management.
Aşa că:
- Tuturor studenţilor le urez un semestru plin de rezultate, împliniri şi bucurii!
- Studenţilor mei de TCM, noua promoţie, vă urez bun venit în biblioteca mea! Totodată vă invit la o discuţie cu studenţii mei de TCM anul V, care au finalizat semestrul I! Puteţi afla multe de la ei, mai ales din cele ...adevărate....
- Studenţilor de la Inginerie şi Management, anul I, vă urez bun venit! O să încerc să vă fac un curs, cât mai interesant! Unii o sa fiţi interesaţi, alţii nu...ca pe tot locul! Importanţi sunteţi cei care veţi pune puţină sămânţă pentru anii viitori..., când o să mai creşteţi!
Unii dintre voi mă veţi înţelege de la prima ora de curs, alţii ...ceva mai târziu!

În schimb aş dori ca toţi să înţelegeţi de pe acum, că îmi doresc să ajungeţi profesionişti foarte puternici!