marți, octombrie 23, 2018

SISTEMUL ENDOCRIN SUSȚINUT PRIN PRACTICA REIKI


Pe toți cei care sunteți interesați de practica Reiki și beneficiile aduse de Reiki, vă învit la workshopul cu tema:

Cum funcționeaza sistemul endocrin și cum îl sustinem cu practica Reiki

03 noimbrie 2018, orele 14-19
Locația: Casa Caspev, Str. Săsarului Nr. 3

Această întâlnire interactivă este susținută de ENIKO SIMON, profesor/maestru Reiki, și se adresează tuturor celor care doresc să cunoască funcționarea corpului și aplicabilitatea exercițiilor Reiki pentru a avea o stare de sănătate bună.
Ești sănătos dar cunoști prea putin despre cum îți funcționează corpul?
Ești practicant Reiki și nu știi ce să aplici din Reiki pentru dezechilibre hormonale?
Ești practicant Reiki dar ai uitat corespondența dintre câmpul energetic și sistemul hormonal?

Despre ce vom discuta?
o        prezentare scurta a unor noțiuni introductive despre cum funcționează corpul nostru,
o        cauzele energetice și emoționale ale dezechilibrelor,
o        practica și exercițiile Reiki de gradul I și II,
o        întrebări și răspunsuri, discutarea unor situații concrete.
    
Cine poate participa?
Aceste sesiuni sunt publice pentru toți practicanții Reiki (gradul I, II si III) indiferent de școala în care s-au format. Pentru participarea la sesiunile practice nu sunt necesare cunoștințe medicale. Se vor explicarea noțiunile importante la inceputul întâlnirii.De asemenea pot participa și beneficiari Reiki, cei care urmează să fie beneficiari Reiki și cei care au intenția de a deveni practicanți Reiki

Care este investitia?
o        100 lei/ persoana
o        Fiecare participant primeste documente fiscale (bon fiscal/ chitanta) pentru sumele achitate.

Despre profesor
Eniko Simon, profesor&maestru Reiki, practică Reiki (autentic si tradițional) de 24 de ani și a participat la două stagii de formare  in Japonia (2015 si 2018). Diplomele/Certificările în Reiki, inclusiv cele obținute in Japonia, le puteți vizualiza la adresa http://lifecoaching.com.ro/ro/reiki/18.
În calitate de maestru si profesor Reiki Usui Shiki Ryoho este membru in The Reiki Association din UK 
În practica Reiki a păstrat calea tradiționala, simpla și naturală, fără să adauge elemente personale. Folosește exercițiile și practicile originale japoneze, ceea ce este o întoarcere la esențele și rădăcinile Reiki. 
Înainte de înscriere vă recomand să citiți informațiile legate de Reiki de pe adresa www.lifecoaching.com.ro. Informațiile scrise despre Reiki și sănătate se bazează pe activitatea de voluntariat în Reiki de 11 ani, respectiv 5.200 ore, pe beneficiari. Pentru cei interesați recomand  și lecturarea articolului “Reiki in practica medicala” care se găsește la adresa  http://lifecoaching.com.ro/ro/reiki/14 .

Cum mă inscriu?
Va rog sa semnalați  intentia dvs. de participare pana la data de 31.10.2018, ora 16, prin telefon la 0744781817 sau pe email mircea.lobontiu@gmail.com.
Recomand să vă aduceți caiet pentru notițe și apă.
Pentru înscriere se comunică dorința de participare și numărul persoanelor. Nu este necesară plata unui avans sau completarea de formulare. Se vor pregăti materiale suport tipărite pentru fiecare participant.