marți, septembrie 26, 2006

Inca un doctorat





Vineri, 22 septembrie, la Universitatea de Nord din Baia Mare, s-a petrecut un nou eveniment ...despre care s-ar putea spune ca este.... "neinteresant", sau ...la care nu au participat VIP-uri...
Colegul nostru Mircea Horgoş si-a susţinut în sedinţa publică, teza de doctorat. Da, se poate aşa ceva şi la Baia Mare!
Felicitări Mircea Horgoş!
Încă un pas pentru evoluţia Universităţii de Nord! Aceşti paşi mici, trebuie să se acumuleze! Foarte multi nu au încredere în ceea ce suntem. Important este să creştem!
Aşa că prezint câteva secvenţe de la susţinerea tezei: Mircea Horgoş în luptă; Comisia de Evaluare anunţa verdictul şi Comisia de Evaluare împreună cu noul doctor in inginerie.
În final..........Mircea, împreună cu soţia!

4 comentarii:

Muffa spunea...

Cu toate ca m-a picat twice....ii transmit felicitari in format electronic.Felicitari!(Mai este loc de-un doFtor ca..."m-as baga"?)

Mircea Lobonțiu spunea...

Minunat! Astazi orice se poate! Important e sa vrei! Dar inainte de a te baga de "doFtor".......stii tu!

Muffa spunea...

stiu eu:))Cu obrazul plecat insa...toate la timpul lor.Ordinea (fazele) in viata trebuie gandite si IMPLINITE.(incet da'...sigur)

Anonim spunea...

Ma intalnisem zilele trecute, dimineata, cu el, si uite ca l-am salutat tot ca inainte-vreme. Daca ma uitam pe blog cand mi-a zis mammy, il puteam felicita live. Asa, doar felicitari "in format electronic-incheiat cetatu`"